Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4170 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
skafander00 napisał:
anatol,gdzie napisałam,że wierze????????????????????????????????Napisałam tylko,że była rozmowa EMITOWANA W TELEWIZJI.Odpierdol się gimbusie ode mnie.

no mała lekko przesadziłas przeleciałam cały watek i nie znalazlam ani jednego słowa anatol aby cie wyzywała w tak ordynarny sposob...wierz mi wykształcenie i inteligencja idzie w parze z kulturą zachowania ale tejze powinnas sie nauczyc na pierwszym miejscu...to są chwyty poniżej pasa(ze gowno zawieziesz jako prezent swiateczny,resztki ze stołu)i tak naprawde swiadczy tylko i wyłacznie o tobie...jesli nie jestes w stanie opanowac emocji to poprostu wyloguj sie i odpocznij psychicznie....i usmiechnij sie ludziom wesołym zyje sie lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
Jasna-Dzięki Ale bardziej adekwatny byłby Andrzej Nowak z TSA nt.hejterów

no ja akurat nie wierzę w te spiskowe teorie o "przykrywaniu" czegokolwiek i wymyślaniu afery na te potrzeby.. ale to moje zdanie, Ty czy każdy inny może mieć swoje... a prawda jest taka, że każdy z nas gówno wie, jak jest naprawdę. o!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
skafander00 napisał:

może zanim tak podziękowałaś Jasnej powinnaś lepiej przesłuchać tekst,no ale ty usłyszałaś tylko,to by cię w dupę całować, na rozkosz trzeba sobie zasłużyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Hahah,zatem szeroko uśmiecham się do was
anatol,tak się składa,że z Jasną czujemy pewien klimat,więc daruj sobię.Naprawdę,odbij ode mnie,bo to bez sensu.Dyskutuj sobie w gronie przyklaskujących Tobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
Hahah,zatem szeroko uśmiecham się do was
anatol,tak się składa,że z Jasną czujemy pewien klimat,więc daruj sobię.Naprawdę,odbij ode mnie,bo to bez sensu.Dyskutuj sobie w gronie przyklaskujących Tobie

ja jestem indywidualnością samą w sobie i nie potrzebuję sprzymierzeńców a tym bardziej nie szukam poklasku,mam nadzieję,że obaliłam Twój kolejny spisek,przeciw Tobie bywaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Ufff, przeczytałem cały wątek i nadziwić się nie mogę...

Jak wam się chce, dziewczęta, tak skakać nawzajem do oczu?
Niby, że "nic mnie nie obchodzi, co o mnie piszesz" ale ostatnie zdanie do niej musi należeć (w obu przypadkach)...

Dziwne toto, że na forum tak zaciekle można się żreć. A jakby to wyglądało w rzeczywistości...?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Purii_id napisał:
Ufff, przeczytałem cały wątek i nadziwić się nie mogę...

Jak wam się chce, dziewczęta, tak skakać nawzajem do oczu?
Niby, że "nic mnie nie obchodzi, co o mnie piszesz" ale ostatnie zdanie do niej musi należeć (w obu przypadkach)...

Dziwne toto, że na forum tak zaciekle można się żreć. A jakby to wyglądało w rzeczywistości...?!

no to tak..zapasy w błocie,walka na pomidory ewentualnie jajka a później przeciąganie linyna koniec balety do białego rana..
bilety do nabycia w kasie, pół godziny przed planowanym rozpoczeciem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Purii_id napisał:

błoto albo kisiel... o to też byłaby kłótnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Jasna napisał:
skafander00 napisał:

no ja akurat nie wierzę w te spiskowe teorie o "przykrywaniu" czegokolwiek i wymyślaniu afery na te potrzeby.. ale to moje zdanie, Ty czy każdy inny może mieć swoje... a prawda jest taka, że każdy z nas gówno wie, jak jest naprawdę. o!

to obejrzyj to;
www.vismaya-maitreya.pl/teorie_spiskowe_...napisy_pl_video.html

pokazali lub powiedzieli cos o tym w telewizorni?
zastanow sie...
ale czy ty wogule wiesz co to jest GMO?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
kryss napisał:

ale czy ty wogule wiesz co to jest GMO?

A właśnie, że w ogóle wiem. Z racji skończonej szkoły np...
Dziś była akcja w TV z mamą Madzi, a potem z nożownikiem z Krk... a jak sytuacja w Sejmie?? Co chcieli dziś ukryć??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok